Harmonogram szkolenia zawodowego w zawodzie kucharz
Tytuł projektu: „Razem Aktywni”
Nr umowy: RPSW.09.01.00-26-0010/18
Nazwa Beneficjenta: Gmina Staszów/OPS w Staszowie
- w partnerstwie z SIDROM Sp. z o.o.
Kwartalny Harmonogram przeprowadzonych w ramach projektu form wsparcia |
|
Organizator szkolenia/zajęć/stażu/konferencji |
Zakład Doskonalenia Zawodowego w Kielcach Ośrodek Kształcenia Zawodowego w Staszowie |
Tytuł szkolenia/zajęć/stażu/konferencji |
"Kucharz z organizacją przyjęć okolicznościowych + carving + obsługa pieców piekarniczych z uprawnieniami energetycznymi" |
Miejsce szkolenia/zajęć/stażu/konferencji |
Ośrodek Kształcenia Zawodowego w Staszowie ul. Koszarowa 7, 28-200 Staszów |
Data realizacji szkolenia/zajęć/ /stażu/konferencji |
Przedmiot/Temat | Godziny realizacji | Liczba godzin | Prowadzący (imię i nazwisko) |
2020-06-30 | Kucharz z organizacją przyjęć okolicznościowych. | 8.00 - 16.00 (przerwa: 10.15-10.20; 12.35-12.55;14.25-14.30) | 10 | Sławomir Sztaba |
2020-07-01 | Kucharz z organizacją przyjęć okolicznościowych. | 8.00 - 16.00 (przerwa: 10.15-10.20; 12.35-12.55;14.25-14.30) | 10 | Sławomir Sztaba |
2020-07-02 | Kucharz z organizacją przyjęć okolicznościowych. | 8.00 - 16.00 (przerwa: 10.15-10.20; 12.35-12.55;14.25-14.30) | 10 | Żmudziński Tadeusz |
2020-07-03 | Kucharz z organizacją przyjęć okolicznościowych. | 8.00 - 16.00 (przerwa: 10.15-10.20; 12.35-12.55;14.25-14.30) | 10 | Żmudziński Tadeusz |
2020-07-08 | Kucharz z organizacją przyjęć okolicznościowych. | 8.00 - 16.00 (przerwa: 10.15-10.20; 12.35-12.55;14.25-14.30) | 10 | Ewa Maj |
2020-07-09 | Kucharz z organizacją przyjęć okolicznościowych. | 8.00 - 16.00 (przerwa: 10.15-10.20; 12.35-12.55;14.25-14.30) | 10 | Ewa Maj |
2020-07-10 | Kucharz z organizacją przyjęć okolicznościowych. | 8.00 - 16.00 (przerwa: 10.15-10.20; 12.35-12.55;14.25-14.30) | 10 | Ewa Maj |
2020-07-13 | Kucharz z organizacją przyjęć okolicznościowych. | 8.00 - 16.00 (przerwa: 10.15-10.20; 12.35-12.55;14.25-14.30) | 10 | Ewa Maj |
2020-07-14 | Kucharz z organizacją przyjęć okolicznościowych. | 8.00 - 16.00 (przerwa: 10.15-10.20; 12.35-12.55;14.25-14.30) | 10 | Ewa Maj |
2020-07-15 | Carving. | 8.00 - 16.00 (przerwa: 10.15-10.20; 12.35-12.55;14.25-14.30) | 10 | Ewa Maj |
2020-07-16 | Carving. | 8.00 - 16.00 (przerwa: 10.15-10.20; 12.35-12.55;14.25-14.30) | 10 | Ewa Maj |
2020-07-17 | Carving. | 8.00 - 16.00 (przerwa: 10.15-10.20; 12.35-12.55;14.25-14.30) | 10 | Ewa Maj |
2020-07-20 | Kucharz z organizacją przyjęć okolicznościowych. | 8.00 - 16.00 (przerwa: 10.15-10.20; 12.35-12.55;14.25-14.30) | 10 | Ewa Maj |
2020-07-21 | Kucharz z organizacją przyjęć okolicznościowych. | 8.00 - 16.00 (przerwa: 10.15-10.20; 12.35-12.55;14.25-14.30) | 10 | Ewa Maj |
2020-07-22 | Kucharz z organizacją przyjęć okolicznościowych. | 8.00 - 16.00 (przerwa: 10.15-10.20; 12.35-12.55;14.25-14.30) | 10 | Ewa Maj |
2020-07-23 | Kucharz z organizacją przyjęć okolicznościowych. | 8.00 - 16.00 (przerwa: 10.15-10.20; 12.35-12.55;14.25-14.30) | 10 | Ewa Maj |
2020-07-24 | Obsługa pieców piekarniczych. | 8.00 - 16.00 (przerwa: 10.15-10.20; 12.35-12.55;14.25-14.30) | 10 | Zygmunt Zimny |
2020-07-27 | Obsługa pieców piekarniczych. | 8.00 - 16.00 (przerwa: 10.15-10.20; 12.35-12.55;14.25-14.30) | 10 | Zygmunt Zimny |
2020-07-28 | Kucharz z organizacją przyjęć okolicznościowych. | 8.00 - 16.00 (przerwa: 10.15-10.20; 12.35-12.55;14.25-14.30) | 10 | Ewa Maj |
2020-07-29 | Obsługa pieców piekarniczych. | 8.00 - 16.00 (przerwa: 10.15-10.20; 12.35-12.55;14.25-14.30) | 10 | Jan Barbach |
Opracowała: Aneta Błasińska
Staszów, 02-07-2020
Ostatnia modyfikacja: