Harmonogram szkolenia zawodowego w zawodzie kucharz

Tytuł projektu: „Razem Aktywni”

Nr umowy: RPSW.09.01.00-26-0010/18

Nazwa Beneficjenta: Gmina Staszów/OPS w Staszowie

- w partnerstwie z SIDROM Sp. z o.o.

Kwartalny Harmonogram

przeprowadzonych w ramach projektu form wsparcia

Organizator szkolenia/zajęć/stażu/konferencji

Zakład Doskonalenia Zawodowego w Kielcach Ośrodek Kształcenia Zawodowego w Staszowie

Tytuł szkolenia/zajęć/stażu/konferencji

"Kucharz z organizacją przyjęć okolicznościowych + carving + obsługa pieców piekarniczych z uprawnieniami energetycznymi"

Miejsce szkolenia/zajęć/stażu/konferencji

Ośrodek Kształcenia Zawodowego w Staszowie ul. Koszarowa 7, 28-200 Staszów



Data realizacji szkolenia/zajęć/
/stażu/konferencji
Przedmiot/Temat Godziny realizacji Liczba godzin Prowadzący (imię i nazwisko)
2020-06-30 Kucharz z organizacją przyjęć okolicznościowych. 8.00 - 16.00 (przerwa: 10.15-10.20; 12.35-12.55;14.25-14.30) 10 Sławomir Sztaba
2020-07-01 Kucharz z organizacją przyjęć okolicznościowych. 8.00 - 16.00 (przerwa: 10.15-10.20; 12.35-12.55;14.25-14.30) 10 Sławomir Sztaba
2020-07-02 Kucharz z organizacją przyjęć okolicznościowych. 8.00 - 16.00 (przerwa: 10.15-10.20; 12.35-12.55;14.25-14.30) 10 Żmudziński Tadeusz
2020-07-03 Kucharz z organizacją przyjęć okolicznościowych. 8.00 - 16.00 (przerwa: 10.15-10.20; 12.35-12.55;14.25-14.30) 10 Żmudziński Tadeusz
2020-07-08 Kucharz z organizacją przyjęć okolicznościowych. 8.00 - 16.00 (przerwa: 10.15-10.20; 12.35-12.55;14.25-14.30) 10 Ewa Maj
2020-07-09 Kucharz z organizacją przyjęć okolicznościowych. 8.00 - 16.00 (przerwa: 10.15-10.20; 12.35-12.55;14.25-14.30) 10 Ewa Maj
2020-07-10 Kucharz z organizacją przyjęć okolicznościowych. 8.00 - 16.00 (przerwa: 10.15-10.20; 12.35-12.55;14.25-14.30) 10 Ewa Maj
2020-07-13 Kucharz z organizacją przyjęć okolicznościowych. 8.00 - 16.00 (przerwa: 10.15-10.20; 12.35-12.55;14.25-14.30) 10 Ewa Maj
2020-07-14 Kucharz z organizacją przyjęć okolicznościowych. 8.00 - 16.00 (przerwa: 10.15-10.20; 12.35-12.55;14.25-14.30) 10 Ewa Maj
2020-07-15 Carving. 8.00 - 16.00 (przerwa: 10.15-10.20; 12.35-12.55;14.25-14.30) 10 Ewa Maj
2020-07-16 Carving. 8.00 - 16.00 (przerwa: 10.15-10.20; 12.35-12.55;14.25-14.30) 10 Ewa Maj
2020-07-17 Carving. 8.00 - 16.00 (przerwa: 10.15-10.20; 12.35-12.55;14.25-14.30) 10 Ewa Maj
2020-07-20 Kucharz z organizacją przyjęć okolicznościowych. 8.00 - 16.00 (przerwa: 10.15-10.20; 12.35-12.55;14.25-14.30) 10 Ewa Maj
2020-07-21 Kucharz z organizacją przyjęć okolicznościowych. 8.00 - 16.00 (przerwa: 10.15-10.20; 12.35-12.55;14.25-14.30) 10 Ewa Maj
2020-07-22 Kucharz z organizacją przyjęć okolicznościowych. 8.00 - 16.00 (przerwa: 10.15-10.20; 12.35-12.55;14.25-14.30) 10 Ewa Maj
2020-07-23 Kucharz z organizacją przyjęć okolicznościowych. 8.00 - 16.00 (przerwa: 10.15-10.20; 12.35-12.55;14.25-14.30) 10 Ewa Maj
2020-07-24 Obsługa pieców piekarniczych. 8.00 - 16.00 (przerwa: 10.15-10.20; 12.35-12.55;14.25-14.30) 10 Zygmunt Zimny
2020-07-27 Obsługa pieców piekarniczych. 8.00 - 16.00 (przerwa: 10.15-10.20; 12.35-12.55;14.25-14.30) 10 Zygmunt Zimny
2020-07-28 Kucharz z organizacją przyjęć okolicznościowych. 8.00 - 16.00 (przerwa: 10.15-10.20; 12.35-12.55;14.25-14.30) 10 Ewa Maj
2020-07-29 Obsługa pieców piekarniczych. 8.00 - 16.00 (przerwa: 10.15-10.20; 12.35-12.55;14.25-14.30) 10 Jan Barbach

Opracowała: Aneta Błasińska

Staszów, 02-07-2020

Ostatnia modyfikacja:

06-07-2020, publikacja: administrator serwisu ops.staszow.pl
Strona którą odwiedzasz korzysta z plików cookies. Ustawienia dotyczące tych plików można zmienić w opcjach przeglądarki używanej do przeglądania Internetu. Jeśli chcesz dowiedzieć się więcej o plikach cookies przeczytaj Politykę cookies.